Wie is Ma-art-je?

Ma-art-je is naast intuïtief, autodidact, kunstenares een moeder, partner, zorgmedewerkster en paganist. Ze is avontuurlijk, altijd op zoek naar iets nieuws, leergierig, geïnteresseerd in alles op deze planeet, liefdevol, fantasierijk, een tikkeltje ongeduldig, verliefd op creativiteit en nog lang niet klaar met haar leven op moeder Aarde.

“Ik ben hier om te inspireren en te motiveren.
Om je te verbinden met jezelf,

een ander, het leven, de bron en moeder Aarde.”

• Bewust leven.
In 2003 kwam hekserij op mijn pad. Ik was al jaren om mij heen aan het kijken naar vormen van spiritueel leven. Ik bestudeerde de vijf grote religies; Christendom, Islam, Hindoeïsme, Boeddhisme en het Jodendom, maar miste daarin de verbinding met de natuur, de maan en seizoenen. Via een vriendin kwam ik in aanraking met Wicca. Dit voelde al iets bekender, maar er zaten, voor mij, teveel regels aan vast.
Via Wicca kwam ik bij het Paganisme. En toen vielen er puzzelstukjes op hun plek. Sindsdien vier ik o.a. bewust de jaarfeesten en manifesteer ik aan de hand van de maanfasen.

• Moeder, dochter en partner.
Sinds 2012 ben ik samen met mijn man. In 2013 zijn we, voor eeuwig, gehandvast en in 2015 zijn we voor de Nederlandse wet getrouwd. En in 2017 zijn wij ouders geworden van onze oudste dochter. In 2020 hebben wij nog een dochter mogen krijgen. We wonen in een gezellig huis in Westervoort met katten Mona & Noortje en hagedis Fred.

Intuïtief, autodidact, kunstenares.
Ik werk enkel op gevoel en maak alleen werk waar ik 100% achter sta.
Mijn werkwijze is zelfbedacht. Het was een jarenlang proces waarbij ik vele materialen heb uitgeprobeerd. Ik heb geen kunstzinnige opleiding gevolgd, maar heb mijzelf een eigen techniek geleerd. Ik gebruik zwarte inkt, aquarelverf en zuurvrij aquarelpapier.

Ik creëer vanuit mijn intuïtie. Als autodidact kunstenares heb ik mijn eigen stijl en werkwijze ontwikkeld. Ik gebruik aquarelverf voor illustraties en acrylverf voor schilderijen. Ik verkoop via internet en sta op markten in Nederland. Kijk voor meer informatie betreft mijn werk en verkoop in het bovenstaande menu.

Ik werk graag samen en doneer regelmatig kleine geluksengeltjes tegen maakprijs. Samenwerken? Zoek, vrijblijvend, contact via de contactpagina!