Ik weet wat ik écht wil!

Afgelopen jaar, op 14-02-2022, begon ik officieel met mijn huidige bedrijf; Ma-art-je.
Maar dit was niet het allereerste begin van mijn creatieve pad. Nee, in 2010 begon ik met exposities (in een compleet andere stijl dan die ik nu heb) en in de jaren daarna ging ik verder met mijn eigen stijl ontwikkelen. Daarna heb ik in 2018 mijzelf al eens bij de KVK ingeschreven, maar vanwege langdurig ziek zijn heb ik toen, noodgedwongen, dat moeten beëindigen.

Afgelopen jaar besloot ik dat ik wéér voor mijn droom wilde gaan en dat deed ik. Ik heb heel veel nieuwe dingen gedaan, veel ondernomen, grenzen verlegd en heel veel geleerd. Alle kennis die ik heb opgedaan heeft mij doen besluiten om het in 2023 volledig anders te gaan doen.
Ik ga voor 100% mijn eigen gevoel en sluit mij af van alle commerciële “moeten” en door anderen gebaande paden. Ik ga succesvol zijn op mijn eigen manier en enkel doen wat voor mij goed voelt en daardoor werkt.

• Ik maak dit jaar geen persoonlijke opdrachten. Geen logo’s, huisstijlen, huisnaambordjes, geboortekaartjes en persoonlijke ontwerpen voor wat dan ook. En ook geen persoonlijke ontwerpen voor naamkaartjes (hiervoor maak ik in de komende tijd heel veel nieuwe ontwerpen die ik op de naamkaartjespagina ga plaatsen.)
• Ik maak dit jaar wel persoonlijke engeltjes. Ik zal foto’s plaatsen van de kralen die ik in voorraad heb.
Een persoonlijk engeltje zal iets meer kosten, hoeveel daar ben ik nog niet over uit.
• Dit jaar ga ik stoppen met de officiële winkel op http://www.ma-art-je.com. Het kost mij teveel tijd en die tijd wil ik gebruiken om nieuw werk te creëren, niet om een webwinkel te onderhouden.
• Op deze website, http://www.kunstenaresma-art-je.com, zal ik producten aanbieden. Betalen kan via een tikkie of overboeking.
• Ma-art-je krijgt een volledige make-over; -> huisstijl, marketingplan etcetera.

In de komende week komen er wellicht nog meer ideeën voor dit jaar bij. Deze zal ik onder deze opsomming plaatsen.

2023; een jaar van transformaties

2023 zal voor mij een jaar van transformaties worden. Creatief, spiritueel én lichamelijk. In april krijg ik een borstverkleining. Hiervoor ben ik sinds 5 december aan het afvallen. Daarnaast ben ik begonnen aan een aantal cursussen. Numerologie, dubbele getallen en radicale transformatie. Verder heb ik een aantal boeken in de kast staan die ik dit jaar graag wil lezen. Boeken die je horizon verbreden.

Ik heb een prachtig, nieuw, logo gemaakt voor mijn nieuwe website.
http://www.kunstenaresma-art-je.com
De webwinkel op http://www.ma-art-je.com is op dit moment nog actief, maar vanaf juni gaat deze website weg. Vanaf dan ga ik via deze nieuwe website Ma-art-jemoois verkopen, maar niet via een webwinkel.
Eenvoudiger, zonder iDeal, en persoonlijker.