Verzenden en levertijd

Verzendkosten
Per product kunnen de verzendkosten verschillen. Ik probeer de bestellingen altijd in brievenbuspakketjes te verzenden. Wanneer de bestelling te groot is qua formaat (bijvoorbeeld bij een bestelling van 3 kalenders of meer) is een brievenbuspakket niet mogelijk. De verzendkosten zijn dan zoals bij PostNL aangegeven. 

Levertijd
Wanneer de betaling bij mij binnen is verzend ik je bestelling binnen 3 werkdagen. 
Je ontvangt een verzendbevestiging wanneer je bestelling is verzonden.
Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn neem zo snel mogelijk contact met mij op dan komen we samen tot een oplossing.

Inpakservice
De artikelen worden altijd feestelijk ingepakt! Heb je een cadeautje besteld en wil je dat het pakket op een ander adres wordt geleverd laat mij het bezorgadres weten via de mail. E-mailadres: kunstenaresmaartjeliefde@gmail.com